[5'i 1 Arada Paket] 2'li Temperli Camlı iPhone 14 Pro Max HD Ekran Koruyucu ve 2'li Kamera Lens Koruyucusu ve 1 askılı
Son

[5'i 1 Arada Paket] 2'li Temperli Camlı iPhone 14 Pro Max HD Ekran Koruyucu ve 2'li Kamera Lens Koruyucusu ve 1 askılı

₺ 2.00

Tuva'dasın müsait

Fully [Ekranınızı Tamamen Korur">. Responsive [Son Derece Duyarlı %99,99 Doğru] Günümüzün 3 D dokunuşuyla tamamen uyumlu olağanüstü dokunma hassasiyeti.Face ID ile mükemmel çalışır .Bu koruyucular, mükemmel tanım, netlik ve renk doğruluğu ile mevcut en şeffaf koruyuculardır.Telefonunuzda film izlemeyi ve fotoğraf izlemeyi seveceksiniz.
. ?[Hidrofobik "> . Installation [Kolay Kurulum Kabarcıksız] Ekran ve kamera koruyucularını hızlı, kolay ve düzgün bir şekilde takmak için birlikte verilen kurulum araçlarımızı kullanın.Lütfen yüklemeden önce video eğitimimizi izleyin .Bu, koruyucuların sorunsuz bir çözüm için mükemmel bir şekilde devam etmesini sağlayacaktır.i Phone'unuzu yıllarca keyif almak için bozulmamış ekran ve kamera lensleriyle korumak için bu temel aksesuarı edinin.
. ?[Harika Hediye Fikri] i Phone 14 Pro Max'ı olan herkes için heyecan verici bir hediye olur.Birçok kişi tüm telefonlarında kullanmak ve arkadaşlarıyla paylaşmak için birkaç tane alıyor.Koruyucularınız kötü durumdaysa onarır veya değiştiririz.
Customer [Müşteri Memnuniyeti] Siparişinizde yanlış bir şey varsa, lütfen hemen bizimle iletişime geçin.Sadece bize bir mesaj gönderin.Bunu düzelteceğiz!Sizin memnuniyetiniz bizim önceliğimizdir.

Beyan Edilen Özellikler

En İyi Fiyatlar