NİANXİNN Bakır Levha folyo Bakır Metal Levha Folyo Levha Kesim Bakır Metal PlateBrass Levha (3 ADET) levhalar (Boyut
Son

NİANXİNN Bakır Levha folyo Bakır Metal Levha Folyo Levha Kesim Bakır Metal PlateBrass Levha (3 ADET) levhalar (Boyut

₺ 2.67

Tuva'dasın müsait

Pirinç yüksek mukavemete, yüksek sertliğe ve iyi plastisiteye sahiptir, ancak yine de sıcak koşullar altında kuvvet işlemeye iyi dayanabilir.Malzeme : %99,9 Bakır.Kalınlık : 2mm/2.5 mm/3m / 4m,Katmanlar : Tek Taraflı.Isı iletkenliği, elektrik iletkenliği, direnç için£» Kaynak ve lehimlemede iyidir.Pirinç sac rulo kaynak yapılabilir, el sanatlarına, dekoratif parçalara, aksesuarlara işlenebilir, etc.It gerektiği gibi çeşitli şekillerde kesilebilir.Açıklama : Şartname : Malzeme : bakırkalınlık : 2mm/2.5 mm/3mm/4mm Panel boyutu : 200x200( uzunluk x genişlik)Özellik : Kaynak ve lehimleme için uygundur.Güvenli bir şekilde kesmek ve kullanmak için profesyonel bir kesme makinesi kullanın.Bundan sonra, su olmadığından emin olmak için duruladığınızdan ve kurutduğunuzdan emin olun stains.It iyi ısı iletkenliğine, elektrik iletkenliğine ve sünekliğe sahiptir.Paket içeriği : 3 x bakır levhanot : işık çekim ve farklı ekran, resimdeki öğenin renginin gerçek öğeden biraz farklı olmasına neden olabilir.İzin verilen ölçüm hatası+/-1- 3 cm.İhtiyaçlarınızı daha iyi karşılamak için çeşitli özellikler mevcuttur.Herhangi bir sorunuz varsa, lütfen bize e-posta gönderin veya mesaj bırakın.Size en iyi tavsiyeyi ve tatmin edici satış sonrası servis deneyimini sunacağız.

Beyan Edilen Özellikler

Material:
Copper
Thickness:
2mm/2.5mm/3mm/4mm
Panel size:
200 x 200( length x width)
feature:
Suitable for welding and brazing.:
Use a professional cutting machine to cut and use it safely.:
After that, make sure to rinse and dry to make sure there are no water stains.:
It has good thermal conductivity, electrical conductivity, and ductility.:
Package Included:
3 x copper sheet:
note:
Light shooting and different display may cause the color of the item in the picture to be slightly different from the real item. The allowable measurement error is+/-1- 3 cm.:
A variety of specifications are available to better meet your needs.:
If you have any questions, please email or leave a message to us. We will provide you with the best advice and satisfactory after-sales service experience. :

En İyi Fiyatlar