3dRose Stamp City-Tipografi-İyi Hisler veya Hoşçakal. Siyah arka plan üzerinde renkli yazı. - Telefon Görüşmesi (phr_323330_1)
Son

3dRose Stamp City-Tipografi-İyi Hisler veya Hoşçakal. Siyah arka plan üzerinde renkli yazı. - Telefon Görüşmesi (phr_323330_1)

₺ 1.00

Tuva'dasın müsait

Keyfini çıkarabilirsiniz.Evrensel uyumluluk, çoğu akıllı telefon, i Pad ve telefon kılıfına mükemmel uyum sağlar.Bu telefon zili, yatay ve dikey dönüşler sunarak hem esneklik hem de rahatlık sağlar.Telefon Zil sesi, telefonunuza veya telefon kılıfınıza kişisel bir dokunuş katmanın zarif bir yoludur.İle mükemmel uyum sağlar.Dayanıklı, hafif, birinci sınıf çinko alaşımından yapılmıştır.Döner stant, kolay görüntüleme için cihazınızı herhangi bir düz yüzeye dikey veya yatay olarak monte etme olanağı sunar.Siyah arka plan üzerinde renkli yazı.Evrensel tasarımı nedeniyle, bu telefon zil sesi birden fazla şekilde ve birden fazla şekilde kullanılabilir devices.Stand, rahat bir tutuş ve görüntüleme için 360° dönme kabiliyeti ve 180° çevirme açısı sunar.It stand veya tutucu olarak kullanım için mükemmeldir.Telefonunuzun düşmesini önlemeye yardımcı olur.Sağlam yerleşik yapıştırıcıyı kullanarak halkayı cihazınıza veya kasanıza kolayca takın.Rahat bir tutuş ve mükemmel bir görüş açısı için 360° döndürme ve 180° çevirme özelliğine sahiptir.It stand veya tutucu olarak kullanım için mükemmeldir.Evrensel uyumluluk, çoğu akıllı telefon, tablet ve kasa vb.

Beyan Edilen Özellikler

En İyi Fiyatlar